Kakovost

Naša popolna zavezanost kakovosti, podprta z ustrezno dokumentacijo in certifikati ISO, zagotavlja, da vaši izdelki ustrezajo najvišjim standardom.

Vse od ustreznosti materialov do primerne čistoče v proizvodnih prostorih je v celoti podprto z ustrezno dokumentacijo, ki zagotavlja skladnost s predpisi za farmacevtsko in živilsko industrijo. Ta dokumentacija zagotavlja, da izpolnjujemo vse predpisane standarde in smernice za varno in kakovostno delovanje.

Za zagotovitev doslednosti in skladnosti v naših procesih, smo uvedli sistem vodenja kakovosti, ki je certificiran v skladu s standardom ISO 9001:2015. Ta standard priznava naše zavezanosti k stalnemu izboljševanju kakovosti in odličnosti ter zagotavlja učinkovito upravljanje naših poslovnih in proizvodnih procesov.

Ogled certifikata v PDF obliki

Poslujemo tudi skladno s standardom ISO 15378:2017 in se držimo predpisov dobre proizvodne prakse (GMP) v farmacevtski industriji.

Da bi bili prepričani o učinkovitosti našega sistema vodenja kakovosti, redno izvajamo notranje in zunanje presoje. Te presoje nam omogočajo preverjanje delovanja sistema, odkrivanje morebitnih izboljšav ter nenehno izpopolnjevanje naših poslovnih in proizvodnih procesov ter proizvodov.

Z nami lahko brez skrbi sodelujete in zaupate, da bodo vaši izdelki ustrezali najstrožjim standardom kakovosti!

Kontakt

Za vprašanja, predloge ali naročila stopite v stik z nami - veseli bomo vašega sporočila!