O nas

V podjetju PolakPack se ukvarjamo z izdelavo zapiralne plastične embalaže za farmacevtsko, kozmetično in prehrambeno industrijo.

Poslanstvo in zgodovina

V podjetju PolakPack se ukvarjamo z izdelavo zapiralne plastične embalaže za farmacevtsko, kozmetično in prehrambeno industrijo. Produkte izdelujemo s procesom injekcijskega brizganja, dodatno pa nudimo tudi offset tisk in etiketiranje, kar omogoča prilagajanje embalaže vašim potrebam.

Podjetje PolakPack kot naslednik samostojnega podjetja že več kot 50 let oskrbuje tako slovenska kot tudi tuja podjetja s plastično embalažo. Usmerjeni smo v stalno izboljševanje in nadgradnjo našega strojnega parka, s čimer ohranjamo korak s sodobnimi tehnologijami in zagotavljamo najboljše rezultate za naše stranke.

Naše poslovno sodelovanje gradimo na zaupanju in zanesljivosti. Prizadevamo si vzpostaviti dolgoročne odnose s strankami, saj verjamemo v pomembnost stabilnosti in trajnosti v poslovnih odnosih. Od nas lahko pričakujete odlično razmerje med kakovostjo in ceno izdelkov, prilagodljivost, zanesljivost ter hitro odzivnost.

Poslovni partnerji

Smo dolgoletni poslovni partnerji največjih slovenskih farmacevtskih podjetij, kot so Krka in Lek, kar poleg vseh naštetih prednosti potrjuje da je naša embalaža prava izbira za vas!