Brizganje

V našem podjetju smo specializirani za brizganje plastičnih izdelkov in ponujamo vrhunske rešitve za širok spekter aplikacij.

Zagotavljamo vrhunske zmogljivosti in prilagodljivost, ki segajo od visokih zapiralnih sil do obdelave brizgov različnih težnosti, vse z uporabo toplokanalnega sistema za brezhibne izdelke brez dolivkov.

 • Zapiralna sila

  Naša strojna oprema omogoča zapiralno silo v območju od 300 kN do 800 kN.

 • Toplokanalni sistem

  V vseh naših orodjih uporabljamo toplokanalni sistem, kar rezultira v izdelkih brez dolivkov To odpravlja potrebo po dodatnih postopkih in zmanjšuje odpadni material.

 • Obdelava brizgov teže do 300 g

  Naša oprema nam omogoča obdelavo brizgov teže do 300 g, kar omogoča proizvodnjo tako manjših kot tudi večjih komponent.

 • Izdelava kalupov

  Naše zmogljivosti vključujejo izdelavo kalupov z minimalno velikostjo 150x150x30 mm, zgornja meja pa je do 500x500x400 mm, kar zagotavlja dovolj prostora za proizvodnjo večjih in bolj kompleksnih plastičnih komponent.

 • Prilagodljive barvne možnosti

  Osnovni material je mogoče enostavno prilagoditi in obarvati v širokem spektru barv, kar omogoča ustvarjanje vizualno privlačnih in edinstvenih plastičnih izdelkov.

Pri naših storitvah brizganja plastičnih izdelkov dajemo prednost kakovosti in natančnosti. Ne glede na to, ali potrebujete majhne, kompleksno oblikovane dele ali večje komponente, imamo strokovno znanje in zmogljivosti, da izpolnimo vaše posebne zahteve. Stopite v stik z nami danes, da se pogovorimo o vaših potrebah po brizganju plastičnih izdelkov in odkrijte, kako lahko vaše ideje oživimo z izjemno kakovostjo in učinkovitostjo.

Kontakt

Za vprašanja, predloge ali naročila stopite v stik z nami - veseli bomo vašega sporočila!